A terápia menete


A találkozásunk ismerkedéssel indul, majd rávilágítunk minden lényeges kérdésre, mely a meditációs folyamatot, a személyünket, illetve a panaszt illeti.

Amikor már rendelkezünk a szükséges információkkal, megkérlek, hogy helyezkedj el kényelmesen, s ezután megkezdjük a meditációba merülést, aminek lényege nem más, mint a tökéletes ellazulás, -fizikailag és
mentálisan is egyaránt.

Az ellazulás során, a figyelmet segítek befelé irányítani, amivel egyidejűleg tudatos kapcsolatba lépünk a tudatalatti elmével, mely végtelenül bölcs, támogató és védelmező is egyben. Képekben, érzésekben, gondolatokban kommunikál velünk, s ha keressük a panasz eredetét, elő tudjuk hívni a kiváltó szituáció képét az emlékek közül. (A tudatalatti, ezeket mindig olyan formában tálalja, amit tökéletesen képesek vagyunk kezelni, hiszen a mi tudatalatti elménk nem más, mint a mi igazi énünk, -mi saját magunk.)

Miután megtaláltuk a feszültség forrását, megkezdjük annak feloldását a megértés, és az elfogadás által.
Ezt követve már helyreáll a belső energiaáramlás, aminek köszönhetően már nem fog semmi a tudatalatti útjába állni, hogy rendbe hozhassa, amit rendbe kell.

A terápia végén természetesen
átbeszéljük a tapasztalatokat,
és közösen döntünk a továbbiakról,
-amennyiben a gond többrétegű,
s további alkalmakat igényelne,
azt is megbeszéljük.