Szolgáltatásaim

A módszer amivel dolgozom:

Intuitív Meditációs Terápia

A közel öt éves képzésem során, volt szerencsém három évig intuitív módszert tanulni, ami azt jelenti, hogy megtanultam hagyatkozni a megérzéseimre, és ezzel hatalmasat nőttek az esélyeink, ugyanis rendszerint megérzem, ha az okfejtés során tévútra terelődnénk. Azt is érzem, hogy a kliensem elérte-e a megfelelő relaxált tudatállapotot (telefonon is), illetve hogy valóban megfelelő-e a felfedezett megoldás a számára vagy sem.

(Az intuitív megközelítés és a megérzések fontossága a terápiában, azért is kiemelten fontos, mert enélkül rendkívül könnyű elmenni a probléma igazi eredete mellett.)

Kiemelt szakterületeim:

A tudatalatti elmén keresztül minden problémakörnek megközelíthető a hitrendszeri háttere,
mégis vannak olyan területek, amelyeket tapasztalataim alapján külön kiemelnék:

-Pánikbetegség, szorongás
-Halálfélelem, fóbiák és egyéb félelmek

-Párkapcsolati nehézségek
-Rögeszmék
-Hitrendszeri elakadások / blokkoldás
-Pajzsmirigy gondok
-Alvászavarok
-Vérnyomás gondok
-Bipoláris zavar

A szolgáltatásaim egyéb velejárója:

Klienseimnek lehetősége adódik a találkozásainkon keresztül megismerni a mély-meditációt és a velejáró belső békét és nyugalmat. Segítségemmel ugyanis hamar megtapasztalható a relaxációnak az a mélysége, amihez egyébként hosszú évek meditációs gyakorlata lenne szükséges. A mai rohanó világunkban, szinte minden figyelmünk kifelé irányul és ezért a meditáció gyakorlása a szellemi egyensúlyunk érdekében valóban fontosabb mint valaha. Klienseim a találkozásaink után már maguk is érteni fogják, s tudni fogják, hogyan gyakorolhatják a meditációt.