Klienseim ajánlásai

Mivel a diszkérciót kiemelten fontosnak tartom, ezért természetesen név, és arc nélkül teszem közzé őket,
valamint a teljesség igénye nélkül. A megjelenítettek ugyanakkor (a komolyabb helyesírási hibák kivételével) módosulatlanul kerültek fel a honlapomra.

Megéri újra élni…

“Kb. 15 éve küzdöttem a pánikrohamaimmal, szinte nem is volt életem. Volt, hogy hetekig semmi gond, aztán egyik pillanatról a másikra elkapott egy roham! Lement kb. fél óra alatt, de az a fél óra maga volt a pokol. Sajnos ha jött, akkor nem állt meg egynél, általában 4-5 is volt aznap. Voltam vele pszichiátrián, megkaptam a rengeteg antidepresszánst, azon kívül, hogy jól meghíztam tőlük más nem történt. A rohamok megmaradtak. Elkezdtem járni pszichológushoz, -másfél évig jártam hozzá, ott jól elbeszélgettünk, de a rohamok az általános rossz kedélyállapot semmit nem javult. Nagyon rossz így élni!!! Előbb-utóbb magadra maradsz a bajoddal. Férjed, gyerekeid megszokják, hogy beteg vagy, te meg csak vegetálsz, nem jársz sehová, mert nincs kedved, hisz mindig ott van mögötted a roham árnyéka. Elkezdtem a fb-n ilyen csoportokat keresni, ahol sorstársakra lelhetek. Aztán egyszer csak az egyik posztban valaki megemlítette Áron nevét.

Gondoltam ránézek az oldalára, mit vesztek vele. Sose hittem az ilyesmiben, viszont kíváncsi voltam. Megbeszéltünk egy időpontot online. Nem volt bennem semmi várakozás, izgalom hisz meg voltam győződve róla, hogy úgy sem ér semmit!

És eljött a nap! Mikor meghallottam a hangját már akkor valami nagyon érdekes érzés fogott el. Kicsit ismerkedtünk, azután elkezdtük a terápiát. Olyan dolgokra vezetett rá, amit soha nem hittem volna. Már az első alkalom után megváltozott a közérzetem. Megbeszéltünk még egy időpontot, és ha hiszitek ha nem, azóta elhagytam a depi gyógyszereket, még a Frontint is, pedig azt mondták arra rá lehet kattanni! November legelején volt az első terápia, rá egy hétre a második, és ennyi!!! Azóta újra élek!!!

Normális – paranormális ajánlás:

Áron honlapjára egy fórumon találtam rá, ahol megemlítette egy hölgy a nevét, aki végigjárt több pszichológust, gyógyszereket szedett, és mégis a változást ez a fiatalember hozta el számára. Ez nagyon kíváncsivá tett. A képei és a honlapja láttán éreztem, hogy van egy húzás felé, és azonnal felhívtam telefonon. Már a hangja is nagyon megnyugtató volt és éreztem, hogy jó helyen járok. Nagyon vártam az első alkalmat, mivel ekkor már 8 hónapja nem nagyon tudtam járni, a beszéd és a figyelés nehezemre esett. Három féle gyógyszert szedtem, és öngyilkossági gondolatokkal küzdöttem meg nap mint nap.

Az első alkalomkor mikor elkezdtük a munkát, elég nehézkes volt ellazulnom. Először azt hittem, az idők során meggyengült idegrendszerem tehet róla, de hamar egyértelműen kiderült, hogy nem arról van szó.

Egy olyan paranormális jelenség állt a háttérben, amin nagyon meglepődtem. Éreztem egy olyan feszültséget -energiát a testemen ami nem tartozik hozzám, -nem az enyém!

Nevezhetjük bárminek, szerintem az idegen lény, vagy entitás nagyon is találó. A folyamat során Áron segítségével magabiztosan visszakísértük a fénybe ezt a lényt, és ez még annak ellenére is jó élményként maradt meg bennem, hogy közben, szó szerint ajtók, ablakok csapódtak be, és határozott sorozatos kopogások voltak hallhatók a bútorokon körülöttem. Már másnap észre vehettem, hogy egyre többet tudok menni többet tudok figyelni, egyre könnyebb a létezés!

Továbbá feloldott olyan tudatalatti történéseket és mintákat is, amelyeket még gyermekkoromban szedtem össze, és amelyek egész életemen át kisértettek. Sosem tudtam ezeknek a közvetlen okát, de abban a relaxált állapotban ahova Áron segítségével eljutottam, nagyon egyértelműen rá lehetett látni az összefüggésekre és így az igazságra is, amit mindaddig eltakartak előlem a saját illúzióim amikben hittem.

Az alkalmak során egyre több ilyen történet került napvilágra, és én egyre könnyedebben éreztem magam. A szinte teljes élettelenségből és magatehetetlenségből tértem vissza!

Nagy hálával és szeretettel gondolok ezért Áronra, és arra hogy a legkritikusabb állapotomban rátalálhattam, mert tényleg tőle kaptam meg azt a segítséget, amivel elindulhatott a gyógyulásom.

Mindenkinek szívből ajánlom, hogy forduljon hozzá, mert a legnehezebb helyzetekből is van kiút ha az ember egy megfelelő szakembert talál.

Csak javasolni tudom!

” Huszonéves koromban, krónikus kábítószer és alkohol függőségben szenvedtem. Azért szoktam le róluk a poklok poklát megjárva, hogy normális életet tudjak élni. Persze nem úsztam meg szárazon, kijózanodásom, kitisztulásom után bipoláris zavarban szenvedtem, és mániákus depressziós lettem. Napi szinten gyötörtek öngyilkossági gondolatok, néhányszor meg is kíséreltem, nem sikerült. Jártam pszichológushoz semmit nem segített. A depresszióm elleni gyógyszereim is csak félig segítenek, a hangulatingadozásomon, így kerestem fel Kovács Áront. Kezdetben nehezen hittem benne, de rendszeres kezelései során ketten közös munkával lényeges változásokat értünk el.

Olyan dolgokra jöttem rá a terápiák során -viszonylag rövid idő alatt -amit máshol nem sikerült megtapasztalnom soha, holott orvosról-orvoshoz, pszichológusról-pszichológushoz  jártam kezelésekre. Számomra Kovács Áron terápiái többet érnek a pszichológusok munkáinál mivel jóval intenzívebbek a módszerei. Csak javasolni tudom nektek aki hozzám hasonló vagy akár bármi lelki gyötrelemben szenved és nem tudja magát túltenni rajta! Nekem sikerült, Áron segítségével! “

Ajánlás tiszta szívből.

” Kedves Áron! Csak meg akartam írni, hogy végtelenül sokat tettél értem! -Te azt mondanád, hogy nem, -te tettél magadért… -de mégis te voltál az, aki nagyban hozzájárult a változásomhoz! Figyelem magam és látom. Sokkal tudatosabb lettem és nyugodtabb! Leginkább annak örülök, hogy megszűnt a késztetésem, hogy a vitákban mindig nekem legyen igazam.
A veled való munka előtt minden apróságra ugrottam és éreztem, hogy a fajdalomtestem átvette felettem az irányítást és csak húzott lefelé az ego. Mivel ezt sikerült elengednünk, lényegesen többet kapok a környezetemtől… Főleg a társamtól akivel már nagyon nehéz volt a kapcsolatom. Többé nem kapcsol be a fajdalomtestem amit a múltamból a gyermekkoromból hoztam. Most már élvezni tudom azokat a szituációkat is, amelyek régen biztosan kiverték volna nálam a biztosítékot… Egyszerűen nincsenek már rám kihatással, -tök nyugis maradok.

A barátomnak is feltűnt ez, mondta is, hogy -hú emlékszem ilyenkor mindig be szoktál dúrcizni pedig én csak megemlítettem, hogy esetleg másképp is lehetne… -ilyenkor valóban mindig kikértem magamnak, hogy ne dirigáljon…. De most ez megváltozott és kimondottan élvezem, hogy végre másképp tudok nézni a dolgokra.

A kilenc éves párkapcsolatom soha nem volt ennyire harmonikus mint most! Mondhatom mindig ilyenre vágytam… És érzem, hogy ez nem rövid távú változás bennem, hogy esetleg vissza jöhetne a régi séma… A változásom végérvényes! 100%-ban érzem. A halál félelem téma amin a múltkor dolgoztunk, az is jobb lett… Köszönöm szépen még egyszer! Tiszta szívemből és szeretettel foglak ajánlani! “

Ott tudott segíteni, ahol senki más !

” Van aki úgy érzi, süllyed a hajója! Egy évvel ezelőtt, komoly családi probléma kellős középén találtam magam, úgy éreztem nincs megoldás, nincs kiút. Ekkor ismertem meg a fiatal úriembert, Áront. Nagyon nyugodtnak és kiegyensúlyozottnak tűnt, ami ma ritkaság. Miután kiderült, hogy mivel foglalkozik, úgy éreztem, hogy a találkozásunk élet adta lehetőség volt. A kezelés minden alkalommal nagyon kellemes volt, nagyszerű, és tartós hatással volt rám. Csak pár alkalomra volt szükség, de azóta valóban jobban érzem magam, könnyebben viselem a rám nehezedő terhet. Ott tudott segíteni, ahol senki más, és semmi más nem tudott. Azóta még az indulataimon is sokkal jobban tudok uralkodni. “

Megszűntek az önző gátak.

” Jól ismerem Áront, ezért egyszerűbb problémákkal is fordultam hozzá. Volt egy időszak mikor, hangulatingadozás kezdett gyötörni. Időnként, váratlanul ismerős szomorúság tört rám és a hatalmába kerített minden előzmény nélkül. Mikor már, akadályozta mindennapi tevékenységeimet is, Áronhoz fordultam. Leültünk és segített visszaemlékezni arra a pillanatra, amikor ez az érzés kialakult. Visszavezetett egy régi eseményhez, ami nagy hatással volt az életemre, fájt és mély nyomot hagyott. De ahogy összekapcsolódott a jelen és a múlt, megértettem, és ezzel kellemes nyugalom lett úrrá rajtam. Ezután még kellett pár nap, amíg teljesen feldolgoztam a dolgot, de azután teljesen megszűnt és azóta sem jött elő. Egyszer egy családi nézeteltérés után fordultam hozzá és másnap azt vettem észre, hogy megszűnt a testemen minden gyulladás. ( Pattanás/ seb…) Máskor rosszkedvre, szomorúságra, tanácstalanságra szintén megértés szerű válaszok érkeznek. Csak bevillan egy gondolat és én biztosan tudom, értem. Teljes mértékben én uralom a helyzetet, mégis egy egészen más világ, egy sokkal bölcsebb világ, ahol olyan dolgokat látsz meg, értesz meg, amit normál tudatállapotban egyszerűen nem tudsz felfogni. Megszűnnek az önző gátak. És hazugságok nélkül magadba látsz. Ő vezet, támogat, segít.”

Sikerült megbocsátanom!

“Nagyon energikus vagyok és hálás. Eszméletlen sok energia aktiválódott és dolgozódott be bennem. Áron mindvégig magabiztos, figyelmes, kedves és határozott volt. Folyamatosan éreztem az energetikai jelenlétét. Az ülés végére kialakult egy teljes bizalom, és megjelent energetikailag édesapám is, aki már elhunyt. Olyan szeretettel árasztott el, amit mindig is vágytam és ami mindig is hiányzott. Csodálatos terápia volt, tele szeretettel és empátiával. Áron teljes mértékben értem volt jelen. Türelmes volt, ami számomra nagyon fontos. Egy nagyon rádolgozott téma, csodálatos lenyomat tisztítása történt meg, katarzissal a végén. Meg tudtam bocsátani és azt éreztem, hogy apukám hálás és büszke rám azért, hogy feloldoztam a közöttünk fennállt konfliktusokat és amiért átvettem a felelősséget. Áron segített ebben.”

Meg lehet gyógyulni egy gyógyíthatatlannak kikiáltott betegségből is

Hashimotothyreoiditis ( Autoimmun gyulladásos pajzsmirigy alul-működés)

2020. szeptemberben jutottam el orvoshoz és derült ki a Hashimoto. Tüneteim, amiért elkezdtem a vizsgálatokat:  hízás ( 9 hónap alatt 15 kiló –  diéta, edzés mellett) 1 éve tartó fogyásképtelenség – bármit tettem, és a hihetetlen fáradság már délutánra, továbbá a hashimotora jellemző „agyköd”. ( estére néha a hétköznapi szavakat is csak „izével” helyettesítettem, napközben meg mintha nem is hallottam volna, ha feladatot kaptam a munkahelyen – mindent fel kellett írni.) Nem jó TSH, T3, T4 , ATPO értékek mellett 2 göböt is találtak. Ijesztő volt elsőre.

Laborvizsgálat, pajzsmirigy UH után az endokrinológus természetesen hormon gyógyszert írt fel, amit ki se váltottam. Gondoltam adok egy esélyt a világnézetemnek, módszereknek, technikáknak amiket ismerek.

Ez az én történetem : meg lehet gyógyulni egy gyógyíthatatlannak kikiáltott betegségből – gyógyszerek nélkül!

DE! Ebben az egyik legnagyobb felelősség – a teljes kivizsgálás, a rendszeres labor, és az  orvosi kontroll ! Ezt senki ne hagyja ki, mert ezek adnak infót, hogy jól csináljuk –e amit .., és enélkül sokkal súlyosabb, és visszafordíthatatlan lehet a PM állapot.

Rengeteg utánajárás, böngészés következett, majd egy általam (mint kiderült) jól összeállított protokoll. Ehhez a megtalált FB csoportok: Hashimotoval az élet, Jódpótlástudományos alapokon és az itt javasolt könyvek, tudományos írások. Vitamin- és nyomelempótlás hónapról hónapra építve, étrend változtatás, és első sorban a lelki kiváltó ok megtalálása és oldása a tudatalatti elmében. 

Ebben fordultam segítségért Áronhoz, akivel már a 2. ülés után érezhető volt a változás, plusz megértettem a kiváltó lelki traumát is, ami elég összetettnek bizonyult, viszont a terápiák hatására szépen letisztult és oldódott bennem szeletenként. Személyesen, és online is tartott Nekem üléseket, a hangsúly inkább a rendszerességen volt. Olyan dolgok is kiderültek számomra, amik fel sem merültek bennem, mint Hashimotot kiváltó lelki háttér. Áron mindent velem egyeztetve következetesen építette fel és rugalmasan tudta változtatni a terápiákat, teljesen a lelki gyógyulásomra szabva. A göbök teljesen elmúltak, az értékeim a normál tartományba kerültek,  a kapcsolataim sokat javultak – köszönet Áronnak! Még van min dolgozni, de látom a végét és szeretném, ha ezt látva másnak is sikerülne – természetesen az orvosi ellenőrzést megtartva. “

Jobban érzem magam a bőrömben.

” A kezelés segített nekem megszabadulni a nehéz, nyomasztó gondolataimtól. A meditáció alatt állandóan teljes tudatomnál voltam, és nagyon kellemesen ellazultam. Egyszer csak meglepetésemre látni kezdtem körvonalazódni a problémáim megoldása felé vezető utat. Hatalmas felismerés volt. Ugyanakkor korábban mindig zavart, de ekkor megszűnt a külvilági zaj zavaró hatása, ami szintén meglepett. Megmutatta, hogy képes vagyok ezt kezelni, s azóta valóban sokkal jobban alszom és kipihenten ébredek. Most már sok mindenben másként látom a világot, úgy érzem, ura lettem az életemnek végre. Ez azért nagy szó, mert eddig csak sodródtam a tömeggel. Az önbecsülésem is nagyon alacsony szinten volt. Hála Áronnak és a meditáció által elért eredményeknek, most már sokkal jobban érzem magam a bőrömben. Az eddigi életem hosszú évei során, nem találkoztam ilyen segítőkész fiatalemberrel. “